skip to main content

50Valen

50Valen

Fra 100,00 NOK

Sted

Dato

21. September 2024, 19:00 - 22. September 2024, 01:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

50Valen
Privat · Arrangement av Kjetil Moe, Trygve Langeland Matre, Thomas Grønner, Truls Marius Aarra, Håkon Ingvaldsen

Hva kan du forvente?

50 er ingen alder? Det er bare et tall! Et grusomt tall… Dette skal døyves, kløyves og fordøyes fra ende til annen lørdag 21. september på verdens første (og siste?) 50Val. Aldri før har såååå mange 50-åringer vært samlet på et og samme sted, på en og samme kveld, for å feire seg selv og de som er til stede - fra kanten av en rockescene!

Fire fyrige frekke band står på plakaten, alle med et snev av Langhaugen-blod, Garage-DNA og en spillesugenhet som er omvendt proporsjonal med potensialet! Ikke gå glipp av et eneste minutt denne legendariske kvelden i kjelleren på “Gamle Garage”, sett vekkerklokken på 19 blank!

Rotbløytemiddel kan kjøpes i baren, mens det vil bli servering av tungtfordøyelige vitaminer, mineraler og karbohydrater i form av usunt, men fett tørrfor utover kvelden.

Sted: Stereo
Covercharge: 100 NOK (dekker også mat)
Aldersgrense: 50 år! (Eller du må kjenne noen som er, har vært, eller vil bli 50 i løpet av de neste 50 år)


BANDENE:

STAS: Relativt nystartet band basert på restene av det smått legendariske coverbandet Daltons som herjet gymnasiene og strilafestene på tidlig 90 tall. STAS satser på egenprodusert bergensk rokkepopp der både erfaringer og selvfølelse til dagens 40-50 åringer får kjørt seg. For alle som vil synge med, anbefales spillelisten:
https://open.spotify.com/playl...

WINTERBEACH: Et lysemørkt høyelektrisk darkromantic synthpop-band, som i 9 år har drevet med syntetisk hemmelighetskremmeri bak lukkede jerndører, for å perfeksjonere en stil så kald som snø, så varm som blod, så hard som ibenholt! Dette blir en eksklusiv sjelden affære du absolutt ikke må gå glipp av! Blurret av ølbriller, vinlinser og røykmaskingunst vil du ikke i din villeste fantasi mistenke at disse høyspente popelektrikerne kan være en dag eldre enn max 47! De vet hvordan få helsyntetisk musikk til å låte uorganisk ⚡ Sjekk ut her:

https://open.spotify.com/artis...

DIAGNOSIS 666 - la deg overmanne og nyt det musikalske overgrepet du blir utsatt for. Pønkmetall av den brutale sorten. Stein Galen skriker og mishandler gitaren, Capt Indigo voldtar bassen. Trommisen vår har med god grunn sluttet, men vi satser på å kidnappe en ny trommis vi kan true til å spille med oss 21. sept.

https://open.spotify.com/album...


Arrangør

Lokale

Stereo, Gamle Garage kjeller, Christies gate 14, 5015 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer