Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

4-ukers twerkcamp Oslo

arrangementet ble avsluttet

4-ukers twerkcamp Oslo

Fra 200,00 NOK

Sted

Flere tidsluker

7 September 2023 - 28 September 2023

Beskrivelse

Bli med på en intensivts twerkebootcamp med twerkedronninga Tone G!

Vi kick-offer høsten med en 4 ukers twerkecamp, hvor vi går igjennom nye trinn hver uke, men bruker 7 og 14 sept til å lære oss en koreografi, og 21 og 28. september til å lære oss en ny. Her er en gylden mulighet til å gå fire ganger, få kontroll på hofte og rompekontroll, lære litt triks og trinn, sette de sammen til koreografi, og få inspirasjon til å bli en bedre danser. 

Man kan også komme 1 av dagene, men kurset anbefales å ta som en helhet, da vi bygger på uke for uke. 


Tid: 20-21 

Hvor: Dancecity, Møllergata på Youngstorvet

Sted: Oslo 

Lokale

Dancecity, Møllergata 6, 0179 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer