3.ETG PRESENTERER - SILJE & STØTTEKONTAKTENE // EIRIK BLODØKS

3.ETG PRESENTERER - SILJE & STØTTEKONTAKTENE // EIRIK BLODØKS

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

10. Mars 2023, 18:00 - 23:59

Beskrivelse

3.ETG PÅ ST.CROIX PRESENTERER:

SILJE & STØTTEKONTAKTENE

Silje & Støttekontaktene er et rap/rock
-band bestående av 5 medlemmer. Musikken varierer fra klassisk
hip hop med vinylscratching
til hissige gitarsoloer, store refrenger og stadig skiftende tematikk. Bandet
begrenser seg sjeldent til standardiserte rammer, da eksperimentering på kryss og tvers av sjangere ser ut til å forbli en fellesnevner i måten Silje & Støttekontaktene skriver låtene sine på. Bandet startet opp samarbeidet i Juni 2020, der alle musikerne og Silje møttes på 3.ETG kulturverksted. Det tok ikke lange tiden før det gikk fra samtaler om musikk – til å lage musikk sammen. Herman Karlsen, bandets trommis, mixer og mastrer låtene til bandet selv
– så studioet hans ble medlemmenes 2. hjem utover våren/høsten 2021. Der har de kokt sammen et repertoar for enhver smak. Etter mange studiosessions og sene kvelder med øvinger er bandet endelig klare for å brake løs og spille live, og ikke unaturlig bestemte bandet seg for å starte konsert-eventyret med å spille på kulturhuset der de alle vokste opp: St.Croix-huset.


SUPPORT:

EIRIK BLODØKS

Eirik Blodøks, er en erfaren lokal rapper med sterk forkjærlighet til Hip-Hop fra 90- og tidlig 200-tallet. Musikkmessig er han å regne med som en ordfiksert lyriker, som tydelig kan høres gjennom rask og vekalkulert flow med variert ordbruk. Både som soloartist og med gruppen Sløve Aspiranter har han siden 2007 spilt på både store og små scener i Fredrikstad og Sarpsborg++- Selv om Eirik Blodøks kun har sluppet noen få låter i sin 16 år lange karriere, er han definitivt å regne med fra scenen da han ansees som en reinspikka liveartist!

Arrangementsinformasjon:Inngang: 150.-
(Gratis inngang 0-18 år)Billetter slippes snart, følg med og hold av datoen!

18:00 - Konsertstart for ungdom
20:00 - Bar åpner
22:00 - Konsertstart for 18+ (voksen)

Lokale

ST.CROIX-HUSET - LILLESAL, St. Croix gate 16, 1607 Fredrikstad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.