2 Full Menn spellær Jokke

2 Full Menn spellær Jokke

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

4. November 2023, 21:30 - 23:59

Beskrivelse

2 Fulle Menn er igjen klare for å lose oss gjennom Jokke & Valentinernes beste låter i en akustisk aften full av melankoli og sanger alle kan.Jokketolkningene til disse 2 fulle menn strekker seg fra allsang til bli deppa, hvor tekstene til Jokke er i fokus. Og for en poet Jokke egentlig var, hvem hadde trodd at de tekstene til en narkoman faktisk skulle bety så mye for så mange, og var så gode at selv nasjonalteateret spilte oppsetningen «Verdiløse menn» over 40 ganger, og ALLE kveldene var utsolgt. Bli med på denne akustiske kvelden med Jokke, og rist støvet av dressjakka eller islandsgenseren og ta’rei en tur.

2 Fulle Menn er:
Morten Moland (Bass & Vokal)
Anders Kareliussen (Gitar & Vokal)


(Illustrasjon: Christopher Nielsen)

Arrangør

Kultur og Uteliv er en ledende leverandør av underholdningstjenester i hele Norge i form av impresario virksomhet og tekniske løsninger til egne artister. Vi leverer festen bruker vi som slagord og JA - vi kan fest. Fra kjente og ukjente band og artister, råd og veiledning i henhold til ditt event. Vi har 20års erfaring på godt og vondt som vi bruker som argument for dagens eventer. 

Vi leverer artister til de private aktørene som bryllup, sommerfest og lignende, men også til små/store puber/restauranter, festivaler og firma-event. 

​PRØV OSS - VI TAR MER ENN GJERNE UTFORDRINGEN!

Lokale

Gondol Restaurant & Bar, Stovner Senter 3, 0985 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer