"1988" - forestilling med Produksjon for scene 2023

"1988" - forestilling med Produksjon for scene 2023

Billetter fra 70,00 NOK

Sted

Dato

21. Februar 2023, 18:00 - 20:00

Beskrivelse

For 17. år på rad er valgfaget Produksjon for Scene på Skeiane ungdomsskole i gang med ny forestilling.  Årets forestillinger blir 21. og 22. februar kl. 18:00.

Tittelen på årets forestilling er ”1988”. 10.klassingen Sara er midt i en opprivende konflikt med sin mor. Sara føler at moren sine strenge regler er urettferdige og ødelegger for det sosiale livet hennes. Hva skjer når Sara på magisk vis kastes tilbake til skolen sin i 1988 og finner sin fremtidige mor som beryktet gjengleder på skolens hemmelige røykehjørne? Klarer mor og datter å finne ut av konflikten dem imellom når begge blir tvunget til å se hverandre og seg selv fra et helt nytt perspektiv?

130 elever fra 8. til 10. trinn står på scenen og samarbeider om å formidle årets forestilling. Dansere, sangere, skuespillere og musikere boltrer seg i fengende og tidstypisk musikk fra det ikoniske 80-tallet. Her blir det garantert gjensyn med store og udødelige hits!

Hjertelig velkommen til forestillingen "1988"!

I år vil vi være ca. 130 elever på scenen i løpet av forestillingen.

Mer informasjon vil du finne på skolens hjemmeside

Arrangør

Skeiane ungdomsskole ligger i Sandnes kommune

Lokale

Aula - Skeiane ungdomsskole Skeiane ungdomsskole - Aula, Vårveien 9, 4319 Sandnes

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.