Spring til hovedindhold

Tur til Bergen

Tur til Bergen

Fra NOK 300,00

Sted

Dato

31 aug 2024 kl. 08:00 - 02 sep 2024 kl. 06:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Tur til Bergen med Fossefallet Supporterklubb!

Er du klar for en uforglemmelig helg med fotball og spenning? Bli med oss i Fossefallet Supporterklubb på tur til Bergen

📅 Dato og Tid: 31. August 2024, Bussene går fra Neptun Pub kl. 08:00 og rett hjem etter kampslutt den 1 September.

💸 Pris: Fossefallet medlem: 300,00 NOK. Ikke medlem: 900,00 NOK.

Det må være minimum 30 påmeldte innen 20. August 2024 for at bussen skal gå.

Overnatting: vi har gjort en avtale med Comfort Hotel Bergen.

Singelrom kr 1290,- per rom per natt med frokost.

Dobbeltrom kr 1490,- per rom per natt med frokost.

Trippelrom kr 1740,- per rom per natt med frokost.

Link for bestillingen av hotell vil bli lagt ut nærmere.

Når du bestiller tur med fossefallet godtar du Fossefallets turregler. Turreglene kan leses her: Turregliment

Arrangør

Hva gjør Fossefallet Supporterklubb?

Fossefallet Supporterklubb arbeider aktivt for å skape et levende og engasjerende supportermiljø rundt vår lokale fotballklubb, Sarpsborg 08. Vi bidrar til å fargelegge byen under hjemmekamper, skaper imponerende TIFO på tribunene og organiserer bussturer til de fleste bortekampene. I tillegg arrangerer vi varierte supporter events for våre medlemmer.


Om starten av Fossefallet supporterklubb: En stolt historie

Stiftelsen av Fossefallet

Det hele begynte før sesong starten i 2005 da Glenn Lund fikk en telefon fra styret i FK Sparta Sarpsborg (nå Sarpsborg 08). Morten Nilsen, kjent for sin pratsomme natur, var stemmen som spurte om Glenn kunne tenke seg å starte en supporterklubb for Andersens menn. Etter en inspirerende samtale med Nilsen, var Glenn klar for å ta på seg oppgaven.

Det var ikke enkelt å skaffe folk til styret, men til slutt fikk glenn med seg Bjørnar Olsen og Steinar Røed om bord og senere kom flere med og startet Fossefallet Supporterklubb sin reise. Tross noen utfordringer underveis, ble supporterklubben raskt en sentral del av den gang FK Sparta Sarpsborgs støttespillere.


Starten på Fossefallet navnet og slagordet:

Bjørnar Olsen kom opp med det kraftfulle navnet Fossefallet, som fikk umiddelbar tilslutning fra supportermiljøet. Slagordet "Non Debellicata" - "ikke overvunnet" - ble en integrert del av klubbens identitet og logo, sammen med tallet 12 som symboliserte ambisjonen om å være lagets 12 mann.

Vekst og suksess på turene:

Fossefallets første turer var beskjedne, men med tiden og lagets fremgang på banen, økte også interessen. Fra små grupper på de første turene, fylte de etter hvert opp hele 3 busser på de beste turene - et imponerende engasjement selv i norsk 2. divisjon.

Samhold og Inkludering:

Supoterklubben satte samhold og vennskap høyt, og dette ble tydelig gjenspeilet i medlemssammensetningen som strakte seg fra 5 til 80 år. Alle aldersgrupper fant sitt hjem i Fossefallet, og sammen støttet de FK Sparta Sarpsborg mot fremgang.

Dramatikk og feiringer: Fossefallets reise:

Gjennom årene har Fossefallet Supporterklubb opplevd en berg-og-dalbane av oppturer og nedturer med fotballlaget Sarpsborg. Alt fra nedrykk til opprykk, navnbytte og logobytter til intense byfester i Sarpsborgs gater. Høydepunkter som opprykkene og seierene ble feiret med stolthet og glede blant supoterklklubbens medlemmer og byens tilhengere.

Fossefallets styrke på bortebane:

Fossefallets engasjement viste seg spesielt på bortekampene, der vi ofte var flere og mer høylytte enn hjemme. Deres massive oppmøte på bortekamper gjorde Sarpsborg 08 til den klubben med best oppmøte på bortebane i Norge.

En fremtid med stolthet og lidenskap

Glenn Lund og resten av Fossefallet styret så lyst på fremtiden, klare til å fortsette å støtte laget sitt og skape minnerike øyeblikk sammen. De er mer enn bare supporterklubbens grunnlegere men de har brakt glede og inspirasjon til fotballklubben Sarpsborg og blitt en del av Sarpsborg's hjerte og sjel.

Fossefallet Supporterklubb første logo:


Lokation

Brann Stadion, Kniksens Plass 1, 5063 Bergen

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori

Oppdag mer