Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Events du har kigget på

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Tretimers grunnkurs i keramikk

Event aflyst

Tretimers grunnkurs i keramikk

Fra NOK 400,00

Sted

Dato

04 maj 2024 kl. 16:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Velkommen til et tretimers grunnkurs i keramikk!

Kurset er for alle som vil prøve seg på leire og du vil lære deg teknikker og hva som skal til for å komme i gang.

På kurset vil vi gå gjennom to ulike teknikker du kan bruke for å lage så å si hva som helst i leire. Den ene teknikken heter pølseteknikk og går ut på å legge strimler med leire over hverandre. Den andre teknikken er en klemmeteknikk hvor man tar utgangspunkt i en rund ball med leire og danner for eksempel en kopp eller skål ut ifra dette.

I løpet av de tre timene kurset varer vil kunne lage så mange gjenstander som du rekker etter en opplæring i grunnteknikkene nevnt over. Du kan lage det du selv ønsker om det skulle være en kopp, skulptur eller vase. Uansett hva skal jeg hjelpe deg på veien.

Den siste delen av kurset vil du også få mulighet til å male det du har lagd om du skulle ønske det.

Kursholder:

Jeg heter Anna Finborud og jeg er en 18 år gammel jente med et stort engasjement for keramikk! Jeg har arbeidet med leire profesjonelt i rundt 2 år nå, og litt på hobbybasis før det. Jeg jobber for tiden hos keramikeren Caroline Sagafos som en av hennes assistenter og holder i tillegg noen kurs. På siden går jeg mitt siste år på Rosenvilde videregående på kunstlinjen hvor jeg får utfoldet enda mer av mine kreative egenskaper. Håper jeg får gleden av å veilede og møte deg til keramikkurs den 21 oktober!

Du får gjerne nyte en god lunsj i kafeen først.

Glassering og brenning er tillegg i prisen. Kjøpes sammen med billett for kurset. 

Maks 12 plasser!Arrangør

Opplev et privatdrevet kulturhus fylt med aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. Nyt hverdagslykke og helgekos i vår kafé, la barna oppleve aktivitetene på Sanseloftet, møt kunstnere, se utstillinger og delta på arrangementer i en historisk villa fra 1890 ved sjøen i Sandvika. I området rundt finner du vår kunstpark og et fantastisk turområde.

Sjøholmen Kulturhus er et møtested for læring, lek og sosialt felleskap

Vårt samfunnsoppdrag favner bredt


Formidling

Være et hus for kunst, kreativitet og opplevelser.

For alle

Være et lavterskeltilbud for barn, unge og voksne og et sted hvor barn gjennom blant annet integrering av fremmedspråklige og være en arena på tvers av generasjoner og kulturer.

Plassering

Den fantastiske beliggenhet ved fjorden, rett ved en klatrepark og gapahuk for familier, gjør Sjøholmen til et knutepunkt i Kyststien mellom Sandvika, Henie Onstad og Fornebu. Lett tilgjengelig for Stor-Oslo med offentlig transport.

Husets historie

Forvalte husets rike historie og betydning i lokalsamfunnet videre til neste generasjon.

Bli kjent med oss og vårt tilbud på https://www.sjoholmen.com/

Lokation

Sjøholmen Kulturhus, Sandviksveien 130, 1365 Blommenholm

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oppdag mer