Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Events du har kigget på

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Sip'n Paint Kongsvinger

Event aflyst

Sip'n Paint Kongsvinger

Fra NOK 399,00

Sted

Dato

02 mar 2024 kl. 14:00 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Maling & Moro med Sip'n Paint – En skapende aften med David fra Portretmesterskapet fra NRK! 

Vi inviterer deg til en unik og kreativ opplevelse med Sip'n Paint, hvor selveste David fra Portretmesterskapet på NRK blir din instruktør for kvelden! Dette er en kveld du absolutt ikke vil gå glipp av.

Dato: 02. mars 2024 

Tidspunkter: To kurs tilgjengelig – Velg mellom 14:00 - 16:00 eller 17:30 - 19:03

Pris: 399,- per deltaker (inkluderer alt nødvendig utstyr) Drikke kan kjøpes på stedet. 

På Sip'n Paint-kvelden med David kan du forvente:

🎨 To timer med kreativ maling i en sosial og avslappet atmosfære. 🖌️ Veiledning av David, en av våre dyktige kunstnere og finalist fra Portretmesterskapet på NRK! 🌟 Ingen tidligere kunsterfaring nødvendig – David hjelper deg trinn for trinn, slik at du kan lage et fantastisk kunstverk som du stolt kan ta med hjem.

En kveld med maling og moro er en flott måte å utfordre kreativiteten din, samtidig som du har det gøy med venner eller kolleger. La deg inspirere av kunsten og la penselen føre deg gjennom skapelsesprosessen. Uansett om du er en erfaren kunstner eller ikke har rørt en pensel før, er Sip'n Paint en herlig opplevelse for alle.

Nyt kvelden med god stemning, herlige mennesker og ta med deg ditt eget kunstverk hjem – et minne fra en kveld du alltid vil huske.

Så ta med deg dine kjære, eller kom alene og bli kjent med nye venner, og la kreativiteten blomstre sammen med David fra Portretmesterskapet! Billettene er begrenset, så vær rask med å sikre din plass. 

Vi ser frem til å dele en kreativ kveld med deg på 5.Etage – der kunst, moro og inspirasjon møtes! 🎨🍷Arrangør

Vi tar vare på deg!

Vi hjelper deg å legge til rette for at ditt arrangment skal bli en størst mulig suksess for både deg og dine gjester. Sammen finner vi gode løsninger innen servering, borddekking, underholdning og annet.

Vårt mål er at ditt arrangement skal bli en fantastisk og minneverdig opplevelse.

Lokation

5.Etage, Rådhusgata 2, 2212 Kongsvinger

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oppdag mer