Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Events du har kigget på

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

SEMIFINALE Nederland – England

Afholdt event

SEMIFINALE Nederland – England

Fra NOK 800,00

Sted

Dato

10 jul 2024 kl. 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse når den elektriske atmosfæren fra EURO 2024 tar over! Semifinalen er endelig her, og spenningen bygger seg opp for å avgjøre hvilke av de beste lagene i Europa som tar et stort skritt nærmere å løfte det ettertraktede troféet.

Teateret inviterer deg til å bli vitne til fotballmagi, der hver pasning kan være forskjellen på seier og tap, og hvert mål kan bli en del av fotballhistorien. Denne spenningsfylte kvelden vil holde deg på kanten av setet ditt, omgitt av jubel og hjertebankende øyeblikk.

Ikke gå glipp av sjansen til å være en del av denne episke sportsopplevelsen. Sikre dine billetter nå og bli en del av et publikum som ønsker å se Europa sitt neste mesterlag i aksjon!

Velkommen til SEMIFINALE 2 av EURO 2024 – hvor historien skrives og drømmer går i oppfyllelse.

Arrangør

Lokation

EM Bordkart EM bordkart , Kongens gate 2, 4610 Kristiansand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oppdag mer