Spring til hovedindhold

LIGHT AT THE END-SLIPPFEST // TWOMINUTESHATE // VBRC

LIGHT AT THE END-SLIPPFEST // TWOMINUTESHATE // VBRC

Fra NOK 100,00

Sted

Dato

05 okt 2024 kl. 20:00 - 06 okt 2024 kl. 01:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

LIGHT AT THE END (SLIPPFEST) // TWOMINUTESHATE // VBRC 

Vinger Blues & Rock Club
Lørdag 5. oktober 2024 // 20.00 // 18 år
Billetter fra kr 100
-----------------------------
-----------------------------

LIGHT AT THE END

Kongsvingerbandet Light At The End (LATE) spiller melodiøs hardcore og skatepunk som vil treffe deg like hardt i hjertet som i hjernen. LATE består av 5 herrer i sin beste alder og gir deg all mulighet til å danse og synge med i piten. Med låter om alt fra antifascisme, antikapitalisme, fremmedgjøring og utenforskap kommenterer de sin egen samtid. Temaer som dessverre tåler tidens tann.Med bred liveerfaring leverer LATE solide sceneshow som sørger for at du kan gå hjem både svett og hes. Her har du muligheten til å synge med fra første til siste strofe. Bandets medlemmer har i tidligere prosjekter stått på scener i Norge, USA, Kina, Tyskland, Polen, Tsjekkia og Nederland. Trang turnévan og full punkintegritet er på plass når LATE går på scenen. 

Det var fullt hus sist de hos oss og nå kommer de tilbake for å feire utgivelsen av sin første EP! Vi er glade for at de legger slippfesten til Vinger Blues & Rock Club! Bli med på feiringen du også.

TWOMINUTESHATE

De fremadstormende pop-punkerne i TwoMinutesHate fra Oslo stiller væpnet med uimotståelig fengende melodier som fester seg som gaffa i hjernebarken!

Tydelig preget av å ha vokst opp med Blink 182-plakater på veggene og NOFX på discman'en, ble firkløveret bak din neste favorittlåt satt til verden rett før pandemien slo til.

Sommeren 2022 debuterte de med singelen It’s Not The Fall That Kills You, It’s The Humiliation fra EP'en Restless, Nervous And Way Too Loud.
Siden den gang har de gitt ut musikk på løpende bånd (inkludert EP nr 2; Calm On The Surface), som har medført hyppige avspillinger på NRK P13.

Bandet hadde også en låt med på soundtracket til komedien Jentetur (en av de mest suksessfulle norske utgivelsene i 2022), og var hyret inn som underholdning i forbindelse med en visning av Nationaltheatrets forestilling Døden På Oslo S.
Låta Operator, Take Me Home hadde i tillegg æren av å få plass på en av Spotify’s egne spillelister; New Music Friday Norway.

Mellom lange dager i studio hvor de jobber med sin aller første fullengder, pakker gjengen nå ryggsekken for sine aller første utenlandsturer.
Dette inkluderer en mini-turné i Storbrittania som kulminerer i et headliner-sett på den prisvinnende festivalen Green Gathering i Chepstow, Wales!

-----------------------------

-----------------------------

Bli medlem av Vinger Blues & Rock Club og få rabatterte billetter til våre arrangementer ved å kontakte oss på Messenger eller epost til vingerblues@vbsc.no. 

15/15/15-early bird:

De 15 første billettkjøperne får 15% avslag på allerede rabatterte forhåndssalgsbilletter. Tilbudet varer i 15 dager fra billettene legges ut.

Arrangør

Vinger Blues & Rock Club arrangerer konserter med levende musikk på en intim scene i flotte lokaler på Kongsvinger.

Lokation

Vinger Blues & Rock Club, Glommengata 29, 2213 Kongsvinger

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori

Oppdag mer