Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Events du har kigget på

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Hvordan være god nok NÅ!

Afholdt event

Hvordan være god nok NÅ!

Fra NOK 100,00

Sted

Dato

02 jun 2016 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hvordan være god nok NÅ!

Vi går alle inn og ut av opplevelsen av å være god nok. For noen av oss skjer dette flere ganger daglig og det virker som det avhenger av hvor vi er eller hvem vi er sammen med. Hos andre skifter det mer i perioder hvor det avhenger av om vi er i en generell god tilstand eller ikke. Noen av oss kan ikke huske noensinne å ha opplevd å være god nok, eller har kun opplevd det veldig sporadisk.

Men vi er alle født gode nok! I starten har vi ingenting annet enn nøytrale og gode følelser om oss selv, vår adferd og vår kropp. Opplevelsen av å ikke være god nok er tillært! Den kommer med tanker og erfaringer! Like fullt er det en opplevelse som til tider kan være veldig vond å kjenne på. Det gode er at det som er tillært er ikke en del av hvem vi er, og vi kan derfor igjen komme tilbake til det som finnes gjemt i oss av gode tanker og følelser om oss selv. Ofte er det ikke så vanskelig eller umulig som vi kanskje tror. Det handler om å se hvordan vår opplevelse skapes, og å se det uendelige potensialet inni hver og en av oss. Dette skal vi sammen utforske denne kvelden!

Du som kommer gjør det for din egen skyld eller for noen du er glad i. Du er kanskje nysgjerrig på temaet fordi du gjerne vil ha det enda bedre med deg selv, eller så vil du kanskje bort fra opplevelsen av å sitte fast i negative følelser. Uansett hva DIN grunn er så er du hjertelig velkommen til å høre på eller snakke med oss om dette!

Vi som inviterer er Tina O. Witting, Linda Fjelddalen og Ragnhild Maatla Salomonsen. Vi fordyper oss i hvordan vi mennesker skaper våre opplevelser fra øyeblikk til øyeblikk, og hvordan vi enkelt kan finne tilbake til vår medfødte ro og indre klarhet - helt enkelt ved å forholde oss annerledes til egne tanker


Adresse: Strømsveien 58, 2010 Strømmen – «Loftstua» i 3. etasje. Inngang er til venstre for Foss Sport.

Vi gleder oss til å se deg der! Velkommen!

Lokation

"Loftstua" - 3. etasje, Strømsveien 58, 2010 Strømmen

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oppdag mer