Spring til hovedindhold

Heldagsseminar: Hvordan søke tilskudd til kulturprosjekter - EARLY BIRD PRIS!!

Heldagsseminar: Hvordan søke tilskudd til kulturprosjekter - EARLY BIRD PRIS!!

Fra NOK 2.290,00

Sted

Dato

28 aug 2024 kl. 08:30 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Har du en idé til ett eller flere drømmeprosjekter du gjerne vil realisere? Bli med på vårt heldagsseminar hvor du lærer hvordan du søker støtte (tilskudd) slik at du er bedre rustet til å få finansiert prosjektet ditt!

EARLY BIRD PRIS INNEN 18 aug - ETTER STIGER PRISEN TIL 2900.-

Tilskuddsordningene til Kulturrådet, Fritt Ord og andre organisasjoner er en viktig finansieringskilde til mange kulturprosjekter. Men å søke tilskudd tar tid og terskelen kan kjennes skyhøy! For å hjelpe deg på vei arrangerer vi et heldagsseminar om å søke tilskudd!

Hanna og Christina driver Frilanslivet og lever av å starte og drive frem egne prosjekter. Til sammen har vi mottatt tilskudd på mer enn fire millioner kroner til forskjellige kunst- og kulturprosjekter.

Dette er seminaret vi skulle ønske fantes da vi gikk i gang! Vi har sendt over hundre søknader og har virkelig brukt tid på å lære oss håndverket. Vi deler tipsene du ikke kan google deg til og gir deg vår innsideinfo fra to utøvere sitt ståsted.

Målet vårt er å øke din kompetanse slik at du får finansiert ditt prosjekt - og det blir flere knallbra kulturprosjekter der ute!

Mer info om heldagsseminar om å søke tilskudd til kulturprosjekter.

Seminarinnhold

 • Modul 1: Vår tilskuddsreise og hvordan det har beriket vårt frilansliv + Q&A
 • Modul 2: Overblikk over tilskuddsordninger, hva de krever og hvordan orientere seg + Q&A
 • Lunsj
 • Modul 3: Slik lager du prosjektbeskrivelse + Q&A
 • Modul 4: Slik setter du opp budsjett + Q&A
 • Modul 5: Oppsummering og våre beste tips + Q&A

Arrangør

Lokation

Factory Tøyen, Kjølberggata 21, 0653 Oslo

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori

Oppdag mer