Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Events du har kigget på

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Gøy med meditasjon

Foto af Levi XU @ Unsplash
Afholdt event

Gøy med meditasjon

Fra NOK 1.500,00

Sted

Dato

15 feb 2024 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Gøy med meditasjon

En lettbeint introduksjon til meditasjon.

Meditasjon kan oppleves vanskelig og overveldende å få til, men finnes det triks som kan gjøre det litt lettere?

Gjennom 5 kvelder, hver torsdag fra 15.02 - 14.03, tar jeg deg med på en uanstrengt reise inn i meditasjonens og sinnets irrganger. Her blir du kjent med ulike teknikker og du lærer hva du kan oppleve når du mediterer, og hvorfor det er så vanskelig å stille tankene.

Det sies at du bør meditere minst 20 min hver dag, unntatt hvis du har dårlig tid. Da bør du meditere en time.

Å bestemme seg for 20 minutter eller en times meditasjon gjør det krevende å skape en god rutine. Du vil merke at det er vanskelig å motivere deg til å fortsette det du har begynt på da det er stressende å sitte så lenge. Så på dette kurset tar vi museskritt for at du fort skal få mestringsfølelse og lyst til å fortsette. Din første meditasjon kommer derfor til å bli hele 2 minutter lang, men ikke mindre verdifull av den grunn. Det viktigste med meditasjon er at du gjør det. Ikke hvor lenge du gjør det.

Når du forstår hva som skjer og hvorfor du opplever det du gjør, i tillegg til at du etablerer en rutine du har mulighet til å overholde, blir hele øvelsen mye mer positiv.

Bli kjent med din egen meditasjonspraksis:

Hvorfor vil du meditere?

Hva skjer når du mediterer?

Hva er resultatet av din meditasjon?

Små grep kan gi store fordeler.

Styrk din indre ro og gi deg selv den pausen du så sårt trenger. Noen sekunders bevisst fokus er nok til å skape balanse i en utfordrende situasjon.


Du kan!

Arrangør

Healing og transformasjon. -Kurs -Veiledning -Behandlinger

Lokation

Kjeldebotn, 8543 Kjeldebotn

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oppdag mer