Spring til hovedindhold

Bel Canto

Bel Canto

Fra NOK 225,00

Sted

Dato

14 nov 2024 kl. 21:15 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Bel Canto vender tilbake!

Tromsø-duoen Bel Canto regnes som en av de virkelige pionerene innen elektronikasjangeren, og nå er det klart for et nytt kapittel i historien om et av landets mest nyskapende band.

Gruppa ble dannet i Tromsø i 1985 av vokalist Anneli Drecker, multi-instrumentalist Nils Johansen og Geir Jenssen. Sammen skapte de sitt helt egne lydbilde, der atmosfæriske og melankolske toner møtte elementer av folkemusikk fra ulike hjørner av verden.

Lydbildet ble ofte omtalt som starten på den arktiske elektronika-bølgen. Bandets sjangeroverskridende sound, og karismatiske frontfigur, ble raskt lagt merke til utenfor landegrensene, og Bel Canto var en av de første norske artistene som fikk kontrakt med et utenlandsk plateselskap.

Anneli Drecker har i årenes løp gitt ut en rekke soloalbum, og bidratt på scene og plate med Röyksopp, a-ha og Ketil Bjørnstad. Nils Johansen har komponert for TV og film, og vært medlem av gruppen Vajas.

Musikken til Bel Canto er en ekte skatt i norsk musikkhistorie. En miniturné med en sjelden konsert på Øya i 2017, ga mersmak, og i 2024 er duoen klare til å innta scenen på nytt, med flere nye låter.

Grass Mint Crisp (youtube.com)

Arrangør

https://smeltedigelen.no/
Smeltedigelen musikkfestival leverer rytmisk musikk av høy kvalitet som et lyspunkt i høstmørket. Festivalen arrangeres hver høst i Mo i Rana, med 20-30 konserter over 3-4 dager. Vi streber mot å levere publikum flere unike opplevelser i form av sjangre som jazz, verdensmusikk, blues, folkemusikk, tradisjonsmusikk samt flere. Hovedvekten er på nasjonale og internasjonale musikere, samtidig som vi inviterer lokale ressurser som kor, storband og jazz- og bluesmusikere der vi har mulighet.

Lokation

Scandic Meyergården Scandic Meyergården, Fridtjof Nansens gate 24-28, 8624 Mo i Rana

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori

Oppdag mer